}

Karácsonyi Játékok

Ho Ho Ho, a Mikulás érkezik Pokiba, és rengeteg ingyenes online karácsonyi játékot hozott. Karácsonyi játékainkat egész évben játszhatja. A téli időszakokban azonban karácsonyi kategóriánk igazi téli csodaországgá változik. Tartsa nyitva a szemét, mert kedvenc Poki játékai karácsonyi frissítéseket kaphatnak.

Újra itt az évszak, jön a tél, és ez csak egy dolgot jelenthet: mindjárt karácsony! Karácsonyi játékainkon belül számos ingyenes online játékot találhatsz. Játssz online barátaiddal és családoddal a Kvíz Játékok játékunkat, vagy töltsd el együtt a kellemes időt a Társasjátékok játékkal. A karácsony az adásról és a megosztásról szól. Például ossza meg számítógépét és billentyűzetét úgy, hogy együtt játssza a 2 Player Játékok játékot. Számunkra a szórakozás, az öröm és az, hogy összehozzuk az embereket online játékainkban. Vannak játékok, ahol felöltözhetsz, cukornádcsíkos ruhát választhatsz, vagy Mikulás sapkát viselhetsz, manófüleket tehetsz fel és még sok mást. Ön is játszhat Mikulásként vagy Grincsként. Fejts fel rejtvényeket, játssz kvízeket, vagy kezdj el díszíteni karácsonyra. Élvezze az ünnepi hangulatot, ha megtapasztal egy téli témát játékainkban.

Az összes játékunkat elérheti online böngészőjében számítógépén, mobiltelefonján vagy táblagépén. Élvezze az ingyenes játékainkat, Poki pedig boldog karácsonyt kíván!

Melyek a legjobb ingyenes online Karácsonyi Játékok?

 1. Jigsaw Photo Puzzle: Christmas
 2. Winter Clash 3D
 3. Bubble Charms Xmas
 4. Moto X3M Winter
 5. Thumb Fighter Christmas
 6. Xmas Catcher
 7. Gift Wrapped
 8. Smash Karts
 9. The Impossible Quizmas
 10. Poki Christmas Dress Up

Melyek a legnépszerűbb Karácsonyi Játékok mobiltelefonon vagy tableten?

 1. Jigsaw Photo Puzzle: Christmas
 2. Winter Clash 3D
 3. Bubble Charms Xmas
 4. Moto X3M Winter
 5. Thumb Fighter Christmas