Subway Surfers

Kiloo4.51,209,063 Szavazatok
A Subway Surfers egy klasszikus végtelen futójáték, Kiloo és Sybo által létrehozva, ahol a metróban szörfözöl és megpróbálod elkerülni a dühös rendőrt. Elég bátor vagy a földalatti szörfözéshez? Derítsd ki a hivatalos Subway Surfers játékban. Próbáld ki, és segíts Jake-nek, Tricky-nek, és Fresh-nek, hogy elmeneküljenek a mogorva felügyelő és a kutyája elől. El kell kerülnöd a vonatokat, villamosokat, akadályokat, és még sok mást ahhoz, hogy minél messzibbre juss ebben a végtelen futó játékban. Gyűjts érméket, hogy feloldd a hajtóműveket és speciális felszereléseket, amelyek segítenek tovább jutni a Poki Subway Surfers játékában!
A hivatalos Subway Surfers World Tour mostani frissítésében a banda Szingapúr fényes, futurisztikus utcái felé veszi az irányt! Szörfözz el a templomok, kertek és egyéb környékek mellett, miközben felfedezed Ázsia egyik legragyogóbb városát! Megvan benned a képesség, hogy kicselezd a felügyelőt és átsuhanj a Zöld Városon? A játékot 2019. szeptember 25-én frissítettük.


Vezérlők:

Bal/jobb nyíl - Balra/jobbra mozgatás

Felfelé nyíl - Ugrás

Lefelé nyíl - Gördítés

Tér - Aktiváld a légdeszkát


Tippek és trükkök:

- Gyűjtsd össze az összes betűt a szóvadászatban, hogy kapj egy titkos dobozt.

- Használj légdeszkát, hogy megvédd magad az ütközésektől.

- Oldd fel a frissítéseket, hogy meghosszabbítsd a hátirakéták, szuper cipők, érme mágnesek és a multiplikátorok teljesítményét!


Az alkotóról:

A Subway Surfers-t Kiloo és Sybo hozta létre Dániában.
A Subway Surfers a válogatott Ügyességi Játékok egyike.

Szerezd meg az alkalmazást

  • Google Play logo
  • App Store logo