Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.49,751,870 Szavazatok

A Subway Surfers egy klasszikus végtelen futójáték. Játssz Jake-ként, aki a metrón szörföl, és megpróbál megszökni a rosszkedvű felügyelő és a kutyája elől. Ki kell kerülnie a vonatokat, villamosokat, akadályokat és sok minden mást, hogy a lehető legmesszebbre jusson ebben a végtelen futójátékban. Gyűjtse össze az érméket, hogy feloldja a teljesítményt és a speciális felszereléseket, amelyek segítségével minden alkalommal tovább juthat a Subway Surfers játékban. Ezenkívül az érmék különböző karakterek és táblák feloldására használhatók. A billentyűk segítségével testreszabhatja a karaktereket, és különleges képességekkel bővítheti hoverboardjait. Ne felejtse el kitölteni a díjakat, mert kulcsokat adnak. A 'MyTour'-ban jutalmakat gyűjthet a napi Word Hunts teljesítése után. Ott is találhatsz küldetéseket. A Subway Surfers-t Kiloo és Sybo hozták létre 2012-ben. És a mai napig az egyik legnépszerűbb online játék!

A Subway Surfers HTML5-öt használ, így a játékkal most már mobiltelefonon és táblagépen is játszhat online, kizárólag a Poki böngészőjében. Emellett továbbra is élvezheti a Subway Surfers játékot a számítógépén. A játékkal ingyen játszhatsz letöltés nélkül. Ha érdekelnek a Subway Surfers-hez hasonló játékok, tekintsd meg a Running Games oldalunkat. Élvezze a szörfözést itt a Poki-n!

Mi a legújabb világ?

A Subway Surfers World Tour Mumbaiban folytatódik. Készüljön fel egy lenyűgöző úticélra, amely méltó a Holi Fesztiválhoz, amely a tavasz és a színek fesztiváljaként ismert! A Holi fesztivál második napján az emberek a Rangwali Holit ünneplik, egy játékos, mindenki számára ingyenes csatát, ahol színes púderekkel kennek be másokat. Énekelj, táncolj, látogasd meg barátaidat, és ünnepeld együtt a Holi fesztivált Mumbaiban! Szörfözzön tehát az Álmok Városán és izgalmas piacokkal teli, nyüzsgő utcáin, álljon meg a gyönyörű zöldek és a természet mellett, és vegyen egy mély lélegzetet, csodálja meg India csodálatos kapuját – amit Mumbai Taj Mahal-nak is neveznek –, és ugorjon fel. a történelmi helyi Mumbai vonattal, és meditáljon a Global Vipassana pagodában. Mumbai az egzotikus menekülés, amire szüksége van!

Hogyan kell online játszani a Subway Surfers játékot?

Ezt a játékot a Poki-n a billentyűzeted használatával játszhatod:

  • Balra/jobbra nyíl – Mozgatás balra/jobbra
  • Felfelé mutató nyíl – Ugrás
  • Lefelé mutató nyíl – Roll
  • Szóköz – A hoverboard aktiválása

Játszhatsz ingyen a Subway Surfers játékkal online számítógépen?

Igen! A játékot ingyenesen játszhatja böngészőjében anélkül, hogy le kellene töltenie a játékot. Játssz a Subway Surfers játékkal a billentyűzet és az egér segítségével. Akár teljes képernyős módot is elérhet számítógépén.

Ki hozta létre a Subway Surferst?

A Subway Surferst a dániai székhelyű Kiloo és Sybo hozta létre. A Subway Surfers elérte a 1,8 milliárd letöltési rekordot a Sybo Games (2021) szerint.