Subway Surfers

Kiloo4.6705,281 Szavazatok
A Subway Surfers egy klasszikus végtelen futójáték, Kiloo és Sybo által létrehozva, ahol a metróban szörfözöl és megpróbálod elkerülni a dühös rendőrt. Elég bátor vagy a földalatti szörfözéshez? Derítsd ki a hivatalos Subway Surfers játékban. Próbáld ki, és segíts Jake-nek, Tricky-nek, és Fresh-nek, hogy elmeneküljenek a mogorva felügyelő és a kutyája elől. El kell kerülnöd a vonatokat, villamosokat, akadályokat, és még sok mást ahhoz, hogy minél messzibbre juss ebben a végtelen futó játékban. Gyűjts érméket, hogy feloldd a hajtóműveket és speciális felszereléseket, amelyek segítenek tovább jutni a Poki Subway Surfers játékában!
 
Isten hozott Miamiban! A hivatalos Subway Surfers World Tour legfrissebb kiadásában a Varázslatos város napfényes utcáit járjuk be, emellett Miami pasztell szállodái, neonfényei, tengerpartjai és még sok más mellett szörfözünk el. A floridai retro buli Jake, Tricky és a banda érkezését várja!
 
Vezérlők:
Bal/jobb nyíl - Balra/jobbra mozgatás
Felfelé nyíl - Ugrás
Lefelé nyíl - Gördítés
Tér - Aktiváld a légdeszkát
 
Tippek és trükkök:
- Gyűjtsd össze az összes betűt a szóvadászatban, hogy kapj egy titkos dobozt.
- Használj légdeszkát, hogy megvédd magad az ütközésektől.
- Oldd fel a frissítéseket, hogy meghosszabbítsd a hátirakéták, szuper cipők, érme mágnesek és a multiplikátorok teljesítményét!
 
Az alkotóról:
A Subway Surfers-t Kiloo és Sybo hozta létre Dániában.
A Subway Surfers a válogatott Ügyességi Játékok egyike.

Szerezd meg az alkalmazást

  • Google Play logo
  • App Store logo