Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3138,384 Szavazatok

A Rabbids Wild Race egy online multiplayer futó játék, amelyet a Ubisoft készített, ahol 32 játékos versenyez, hogy a játék utolsó Rabbid állása legyen. Használja a jetpackjét, hogy elkerülje az önre lövő akadályokat és nyulakat. Repülj, amennyire csak tudsz, és gyűjts csillagokat és érméket, mielőtt a többi huncut Rabbids megszerzi őket! Ügyeljen arra, hogy ezeket az érméket használja a boltban, és fantasztikus ruhákat nyisson meg a karakter testreszabásához. Öltöztesd fel a Rabbidot, és készítsd el a jetpackedet, itt az ideje a versenyzésnek!

Hogyan kell játszani:

A Rabbids Wild Race játékot játszhatod egérrel vagy billentyűzettel.

Ugorj repülni a jetpackeddel, vagy fuss a padlóra, hogy gyorsabban mozogj. Kerülje el a csapdákat, akadályokat és ellenségeket, és legyen az utolsó álló játékos, aki megnyeri a versenyt!

Ugrás - egérkattintás vagy szóköz
Kiválasztás - egér kattintás

Tippek és trükkök:

  • Ügyeljen az idegtépő pajzs törés pillanatára. Ezt a pillanatot egy fehér akadály emeli ki. Ha átléped az akadályt, a többi 31 Rabbids most egymás fejére ugorhat, és lecsaphat, ha eltalálod!
  • Az útközben összegyűjtött csillagok felhasználásával fel lehet oldani egy menő páncélerősítőt a főmenüben. Ezzel a páncélzattal a következő futásod során még egyszer eltalálhatod!
  • A játék során összegyűjtött érmékkel fantasztikus ruhákat nyithat fel a Rabbid számára az üzletben. Kombinálja a hűvös kalapokat, például egy viking kalapot, és a szemüveget a többi ruhájával együtt, hogy a Rabbid egyedivé váljon! Akár néhány jó bajuszt is kinyithat.

Az alkotóról:

A Rabbids Wild Race-t a Ubisoft készítette. Ez az első játékuk itt a Pokiban!